Svajokime ir siekime drauge

  • Paskelbė : Lukas Putinas
  • Paskelbta: 2024-09-03
  • Kategorija: Renginiai

Kaip, atrodo, greitai baigėsi vasara. Pralėkė su visais kelionių ir visokiausių nuotykių įspūdžiais. Bet prisiminimai liks, jais dalinsimės vieni su kitais, sugrįžę į gimnaziją. O kad būtų lengviau prisiminti, mokyklos gimnazistai vienuoliktokai, kuriems teko garbė rengti Rugsėjo pirmosios šventę, papuošė įėjimą prisiminimų gaudyklėmis. Taigi, niekas niekur nedingsta, o kai daliniesi su kitais, tai ir pačiam labai smagu.

Šiemet saulėta Rugsėjo pirmosios šventė vėl subūrė gimnazijos bendruomenę kiemelyje: šypsenų jūra, gėlių žiedai, pasikeitę bendraklasiai, pagražėję nuo vasaros saulės mokytojai. Tradiciškai smagiai giedojome Lietuvos ir savo gimnazijos himnus. Direktorius Stanislovas Milašius linkėjo kuo daugiau šypsotis, nebijoti klysti, ir, žinoma, būtinai svajoti, nes svajonė padeda žengti pirmyn.

Visus susirinkusius į šventę šiltai sveikino dažnas gimnazijos svečias - Lietuvos žemės ūkio ministras Kazimieras Starkevičius, viešnios:  Vytauto Didžiojo karo muziejaus muziejininkė, Lietuvos karinių tradicijų kūrėja ir karinio paveldo saugotoja Aušra Jurevičiūtė bei  buvusi mūsų mokyklos mokytoja, o dabar švietimo, kultūros ir sporto komiteto narė Aušra Papirtienė.

Šventės metu skambėjo dainos ir šokio studijos ,,Koviukai” atliekamos dainos, smagiai šoko šokių grupė ,,DEIZY”, visus užbūrė ketvirtokės baleto šokėjos Urtės Bandzevičiūtės ,,Gėlių valsas”.

Kasmet kelionę į žinių pasaulį pradeda pirmokai, juos pasveikino, padrąsino pradinių klasių mokytoja Aušrelė Baltrušaitienė, o dvyliktokai palydėjo gimnazijos naujokus į klases.

Taigi, šventė pakvietė mus nebijoti klysti, dažniau šypsotis, svajoti ir siekti savo svajonių. To ir linkime šiais mokslo metais visai gimnazijos bendruomenei.

                                                                         Gimnazijos laikraščio ,,Dvylika laiptelių” redakcija

 

 

 

Nepamirškite padėkoti autoriui
Ankstesnės naujienos
  • Elektroninis dienynas
  • Tėvams
  • Mokiniams
  • Mokytojams
Naujienų archyvas