Labas rytas, Rugsėji!

  • Paskelbė : Lukas Putinas
  • Paskelbta: 2023-09-02
  • Kategorija: Renginiai

    Gimnazijos kiemas pilnas džiugių, susijaudinusių veidų: mokinių, tėvelių, mokytojų. Gėlių puokštės, linksmi pasisveikinimai su šiek tiek pasikeitusiais draugais, smalsūs naujokų žvilgsniai, pedagogų šypsenos- tokia visada Rugsėjo pirmosios šventė. Ją mūsų gimnazijoje pradėjo muzikos mokytojos Linos Navikauskienės vadovaujamas mergaičių ansamblis. Dainos žodžiais jaunosios atlikėjos sveikinosi su visais susirinkusiaisiais: ,,Labas rytas, labas rytas". Renginio vedėjai- vienuoliktokai- kvietė giedoti Lietuvos Respublikos himną, gimnazijos himną, jautriai kalbėjo apie tai, kas jiems, mokiniams, yra Mokytojas. Gimnaziją galima vadinti laivu, juo reikia plaukti visiems kartu, matyti šalia esantįjį, jį suprasti. Svarbiausias asmuo, žinoma, yra laivo kapitonas, tad pasveikinti šventės dalyvius buvo pakviestas gimnazijos direktorius Stanislovas Milašius, kuris palinkėjo nuolatos siekti žinių, kasdien kurti ir puoselėti gimnaziją.

     Pasveikinti mūsų bendruomenę atvyko LR Seimo narys Kazys Starkevičius. Labai malonu buvo išgirsti, jog mūsų gimnazija yra viena geriausių šalyje. Svečias dėkojo už pastangas padedant integruotis Lietuvoje ukrainiečių vaikams.

     Smagu buvo matyti viešnią Aušrą Papirtienę - Kauno miesto tarybos narę, buvusią mūsų mokyklos etikos mokytoją, kuri linkėjo mokiniams atkakliai siekti savo tikslo. 

      Labai prasmingai skambėjo atvykusios į šventę Lietuvos kariuomenės kūrėjų savanorių sąjungos Kauno apskrities valdybos pirmininkės Aušros Jurevičiūtės žodžiai apie tai, kad kiekvienas iš mūsų turime galvoti, kiek esame pasiruošę ginti savo valstybę.

       Šventė baigėsi merginų  ansamblio daina, o jos žodžiai, atrodo, buvo sukurti apie mūsų gimnaziją:

                   Linksma mūsų chore,

                   Jis didžiulis.

                   Prašom, kiekvienam atvertos durys.

                   Skamba čia daina beveik kiekvieną dieną:

                   Vienas už visus!

                   Visi už vieną!

        Dvyliktokai globėjiškai palydėjo pirmokėlius į klases: laivas pajudėjo!

        Linkime visiems sėkmingų mokslo metų!

Gimnazijos laikraščio ,,Dvylika laiptelių" redakcija

Nepamirškite padėkoti autoriui
Ankstesnės naujienos