TREČIADIENIS - GERUMO IR VANDENS DIENA

  • Paskelbė : Lukas Putinas
  • Paskelbta: 2023-03-22
  • Kategorija: Renginiai

3. Po 4 pamokų antro aukšto fojė veikia „Draugystės“ arbatinė (joje surinkti pinigai bus paaukoti vėžiu sergantiems vaikams).

4. Pinamos draugystės apyrankės, kurias galima padovanoti kitai klasei, darželinukams, jaunesniems, vyresniems….

5. Kiekviena klasė išsikerpa A4 formato mėlyną lašą ir surašo visus tą dieną atliktus gerus darbus. Lašą priklijuoja ant savo klasės durų.

 

********

Tikriausiai pastebėjote, kad kai kurie žmonės visada stengiasi padėti kitiems. Anksčiau galvojau, jog jie tiesiog yra išmintingi ir supranta, kad pagalba kitiems – pagrindinė mūsų išlikimo sąlyga. Žmonės nėra pakankamai stiprūs, kad patys sugebėtų įveikti visas kelyje pasitaikančias kliūtis, o didesnė tikimybė sulaukti pagalbos yra tada, kai pats padedi kitiems. Tai nebūtinai reiškia, kad tau padės tas pats žmogus, kuriam tu padėjai, bet tavo pagalba gali sukelti grandininę reakciją, kuri galiausiai paveiks ir tave (tiesiog žmogus, kuriam tu padėjai, supras šio poelgio svarbą, paseks tavo pavyzdžiu ir padės kažkam kitam, o tas dar kitam, ir t.t., kol kažkieno pagalba pasieks tave).

 

SUKELKIME GERUMO CUNAMĮ!!!

JEI TAU KAS NORS PADARĖ GERA,

TU IRGI KAM NORS PADARYK GERA!

Mokinių komitetas

 

Savaitė be patyčių įsibėgėjo.

Pirmadienį kiekviena klasė ant durų užsikabino savo klasės draugystės emblemą, daro gerus darbus, o dienos pabaigoje užrašo juos visus į lašelius.

Taip pat įvyko Šokių konkurso atidarymas ir pirmoji dvikova tarp gimnazistų pirmokų ir antrokų. Laimėjo pirmokai tik todėl, kad jų dalyvavo daugiau.

Dalyvaujame Gerojo lašelio akcijoje ir renkame arbatinėje „Draugystė“ pinigėlius vėžiu sergantiems vaikams. Kviečiame aktyviau įsitraukti į šią akciją. Jei kiekvienas gimnazijos bendruomenės narys paaukos bent po eurą, susidarys nemaža suma. Dalinkimės gerumu.

Antradienį jau nuo ryto pradinukai kalbėjosi apie mūsų Žemę ir Vandenį. Įvyko antroji šokių dvikova tarp 8-okų ir 7-okų. Gausiau, žaliau ir tiksliau pavyko aštuntokams. Taigi, šalia I-okų gimnazistų šokių finale dalyvaus ir 8-okai.

Kiekviena klasė stengėsi atlikti ne tik kuo daugiau, bet  ir kokybiškiau gerų darbų.

Kiekvienas galėjo parodyti, ką sugeba: ir karaokėje dainavo, ir Just dance šoko...

Ryt dominuoja MĖLYNA spalva ir GERUMAS. Sukelkime GERUMO CUNAMĮ.

Nepamirškite padėkoti autoriui
Ankstesnės naujienos