Sveikatingumo diena

  • Paskelbė : Lukas Putinas
  • Paskelbta: 2023-06-09
  • Kategorija: Renginiai

Visi  žinome posakį  ,,Sveikame kūne sveika siela‘‘. Sveikata reikia rūpintis visą gyvenimą, to reikia mokytis. Būtent to ir siekia mūsų gimnazija įvairiose  projektinėse veiklose. Viena iš jų – ,,Sveikatingumo diena”. 

            Linksmai nusiteikę sportuoti susirinkome mokyklos vidiniame kiemelyje, kur vyko smagus sporto šventės atidarymas. Iš pradžių  pasinėrėme į šokį: choreografijos mokytoja parinko nuotaikingą muzikinį kūrinį, kuris tiesiog įtraukė į judesį. Pašokę skirstėmės į  sporto salę ir stadioną.  Mūsų laukė štai tokios smagios, įdomiose rungtys: conhole (kukurūznikas), estafetės, kvadratas, tinklinis, futbolas, krepšinis,  orientacinės varžybos.

             Gimnazija šurmuliavo, ryžtas laimėti, azartas užvaldė visus. Mano klasė  pirmiausia žaidė tinklinį. Buvo šiek tiek jaudulio ir reikėjo labai daug susikaupimo. Pirmiausia žaidė mūsų klasės berniukai. Žinoma, kiti  stengėsi palaikyti. Manau, mums sekėsi puikiai. Atėjo mergaičių  laikas žaisti. Susikaupėme ir laimėjome. Po to turėjome laisvo laiko. Šiek tiek pasivaikščiojome, atsikvėpėme nuo jaudulio ir grįžome pažiūrėti, kaip žaidžia kitos klasės. Mūsų berniukai irgi žaidė, gaila, pralaimėjo. Bet jie nenusiminė - atsigriebė kitose rungtyse. 

           Toliau mūsų laukė futbolas. Čia azarto jausmas buvo didžiausias. Teko susikaupti ir galvoti tik apie žaidimą. Mums pavyko! Laimėjome! Tik tą akimirką, kai žaidžiau futbolą, supratau, kad pas mus atkeliavo vasara. Buvo labai karšta: ir dėl emocijų, ir dėl saulės. Norėjau pasvajoti, kaip bėgu maudytis į šaltą ežerą. Po futbolo ėjome žaisti orentacinio žaidimo. Buvo labai įdomu, bet jėgų mums šiek tiek trūko. Saulė ir sportas sumažino ištvermę.       

             Mūsų sporto šventė labai greitai prabėgo, nuovargio buvo, bet jis buvo malonus. Visi pajudėjome, pasikrovėme teigiamų emocijų, kurias parsinešėme ir namo.

                                                                                                   Evelina Banevičiūtė 7bkl.

Nepamirškite padėkoti autoriui
Ankstesnės naujienos