Šokių konkurso finalas

  • Paskelbė : Lukas Putinas
  • Paskelbta: 2023-03-23
  • Kategorija: Renginiai

Šiandien dominavo raudona spalva ir kvietė visus draugauti, būti su draugais, nustebinti draugus, pasveikinti draugus... Per visas pertraukas draugystė liejosi per kraštus. Buvo karšta ir triukšminga, nes antro aukšto fojė vyko ne tik Šokių konkurso finalas, bet šoko visi, kas tik gali judėti. Ir visai nesvarbu, ar esi lankstus, jauti ritmą, svarbu būti visiems drauge ir judesyje.

Šokių konkurso finalo dalyviai pasistengė ir pasirodė visi pritrenkiančiai: dalyvavo beveik visi klasių mokiniai, stilingai pasipuošė, stengėsi kuo sinchroniškiau atlikti visą šokį... Oi oi oi, vertinimo komisijos pirmininkei – direktoriaus pavaduotojai Linai Šakelytei teks gerokai pasukti galvą, kol nuspręs, kas yra geriausi. O rezultatus sužinosite penktadienį po 3 pamokų.

Rytoj pasipuoškite BALTAI ir pasistenkite būti geresni, atlaidesni, supratingesni. Susitaikykite su tais, su kuriais kada nors susipykote, padarykite ką nors gero šalia esančiam – ne tik draugui, gal mokytojui, gal valytojai, staliui ar budinčiajam.

Nepamirškite padėkoti autoriui
Ankstesnės naujienos