Sveikas, Rugsėji!

  • Paskelbė : Mindaugas
  • Paskelbta: 2021-09-02
  • Kategorija: Renginiai

Rugsėjo  pirmosios rytas išaušo saulėtas, ko sunku buvo tikėtis po lietingos  paskutinės rugpjūčio dienos. Pakiliai nusiteikę mokiniai, tėveliai, mokytojai susirinko į saulės nutviekstą žaliuojantį stadioną, visi džiaugėsi matydami vienas kitą po ilgo nuotolinio mokymo ir mokymosi. Nuotaika buvo puiki, kaip balzamas širdžiai skambėjo giedamas Lietuvos himnas ir gimnazijos himnas.

Gimnazijos bendruomenę šiltai sveikino direktorius Stanislovas Milašius, nuolatinis mūsų svečias – LR Seimo narys Kazys Starkevičius.

Nuotaikingi personažai – spalvingieji peliukai žaismingai svarstė, ko gi moko mokytojos, šitai jiems paaiškino pradinių klasių mokytoja Inesa Matižonkienė. Mūsų gimnazijos Garbės močiutė – Kauno bendruomenės centro ,,Girsta” pirmininkė Zinaida Streikienė ne tik pasveikino visus susirinkusiuosius, bet ir ėmėsi burtų: padovanojo direktoriui stebuklingą rašiklį, kuriuo mokytojos galės mokiniams rašyti tik gerus pažymius.

Labiausiai jaudinosi, žinoma, pirmokėliai. Bet juos nuramino, padrąsino mokyklos palėpėje gyvenantis Karlsonas. Jis pavaišino mokinukus saldainiais ir pažadėjo nuolat padėti. Aidint mokyklos skambučiui, į klases pirmokėlius palydėjo gimnazistai. Mokslo metai prasidėjo!

Sveikiname visus su nauja pradžia, linkime šilto ir nuoširdaus bendravimo, ištvermės, kūrybiškumo ir drąsos siekiant užsibrėžtų tikslų.

Nepamirškite padėkoti autoriui
Ankstesnės naujienos